Szabadon hozzáférhető diagrammok

Kattints és hajtogass

Felhasználhatóság: A felhasználó elfogadja, hogy a letöltött diagrammoknak kizárólag személyes használatára jogosult. Saját maga számára létrehozhat akár elektronikus, akár nyomtatott másolatokat, azonban hozzájárulásom nélkül nem adhatja tovább és nem terjesztheti a diagrammokat semmilyen formában. Tulajdonképp csak elvárható korrektséget kérek.

Felelősség: Igyekeztem mindent megtenni, hogy a rajzok érthetőek és hibamentesek, azaz jó minőségűek legyenek. Legtöbbjüket számos alkalommal is sikeresen tesztelték a világ minden táján. Ezért a felkínált diagrammokhoz "ahogy van" alapon lehet hozzájutni, további technikai támogatásra nem vállalok kötelezettséget.

Nehézség: Az egyes modellek nehézségi fokát a zárójelbe tett számok jelölik (a skála értelmezése: 1=nagyon egyszerű; 2=egyszerű; 3=könnyebb közepes; 4=nehezebb közepes; 5=nehéz; 6=nagyon nehéz; 7=extrém kihívás).

Instrukciók: Bár a fázisrajzok minden egyes lépését szöveges utasítások is segítik, a diagrammok megértéséhez feltétlenül szükséges a használt jelrendszer és az alaphajtások ismerete (melyeket szabadon hozzáférhető formában közzétettem e honlapon).


Kínálat

Saját tervezésű modellek:

Hagyományos modellek:


Bővebb kínálat

Számos további saját tervezésű modellem diagrammja megvásárolható az oldalon:


Egyéb fázisrajzok